Hondenvereniging Walcheren, Dé Hondenschool met meer dan 30 jaar ervaring..

Onze Cursussen o.a Puppy, Gehoorzaamheid, A,B,C en D. Behendigheid, Flyball en   de HOWA-Mix

Bij de Howa kunt u verschillende curussen lopen met uw hond. Er zijn gehoorzaamheid cursussen, flyball-cursussen, behendigheidscursussen en de Howamix. Een les duurt ca. 45 minuten en staat altijd onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Natuurlijk is er na de les gelegenheid voor het stellen van vragen.

De kosten voor de gedrag- en gehoorzaamheidscursussen, alsmede de flyball bedragen € 40,- De kosten voor een cursus behendigheid of HOWA-mix bedragen €45,- Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt € 20,- per jaar, per huisadres. Vanaf de najaars cursus € 10,- voor het lopende jaar. Inschrijving vindt pas plaats na betaling van zowel het lidmaatschap als het cursusgeld. Er vindt geen restitutie van het lidmaatschap en/of het cursusgeld plaats.

Opbellen